:

Lämpöpumppuja

Lämpöpumppu · lämpöpumput · lämpöpumppuja · Valkeakoski

Hakuehdolla lämpöpumppuja löytyi yhteensä 5 yritystä.

Kylmäx Oy PIRKKALA

Kylmälaitteita, kylmälaitehuoltoja

Kylmälaitteiden asennus, huolto ja korjaus 30 vuoden kokemuksella Pirkanmaalla! Huoltomme koskee suurinta osaa markkinoilla olevien kylmälaitevalmistajien tuotteista. Asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset kompressorit, höyrystimet, lauhduttimet, vedenjäähdyttimet, prosessiliuos- ja nestejäähdyttimet, vainajakylmiöt, paineilmakuivaimet, kylmälaitteet sekä erilaiset jäähdytys- ja lämmitysratkaisut, kuten lämpöpumput, vesi-ilma ja maalämpökoneistot.

Palvelu:lämpöpumppujen huolto
Toimialue:Valkeakoski
 

Kyrönlahden Porakaivo Oy KARHE

Lämmitysjärjestelmiä, kaivonporauksia, maalämpö

Kyrönlahden Porakaivo Oy - vesi- ja maalämpökaivot ja kaivonporaus vesitakuulla - Pirkanmaalla vuodesta 1976. Työllistämme 8-14 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella. Toimialaamme kuuluvat lämpökaivojen- ja vesikaivojen poraukset sekä asennus ja huoltotyöt. Otimme käyttöön ensimmäisenä vesitakuun jo vuonna 1983. Suunnittelemme kaivot parhaille mahdollisille paikoille, toteutamme poraukset, puhdistuspumppaukset ja pumppuasennukset ammattitaitoisesti.

Toimialue:Valkeakoski
Tuote:lämpöpumput
 
 

Kylmälaitehuolto Kauranen VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmalämpöpumppuja

Kylmälaitehuolto Kauranen on valkeakoskelainen yritys. Asennamme ilmalämpöpumpun kotiisi tai yritykseesi ajallaan, aina laadusta tinkimättä! Kylmälaitehuolto Kauranen myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja Pirkanmaalla Tampereen talousalueella. Hoidamme siis kaiken puolestanne avaimet käteen -periaatteella. Tuotemerkkeinä: Mitsubishi, Fujitsu ja Panasonic. Tarvittaessa saatavilla myös muita tuotemerkkejä. Soita ja kysy palveluistamme lisää!

Sijaintikunta:Valkeakoski
Palvelu:lämpöpumppujen asennus ja korjauspalvelut, lämpöpumppu
 
 

Aireltech VALKEAKOSKI

Lämpöpumppuja

Aireltech on vuonna 2009 perustettu yritys, joka toimii rakennusten sähköistyksien, automaation sekä lämpö- että kylmätekniikan alueilla. Kotipaikka on Valkeakoski ja päätoiminta-alue kattaa Pirkanmaan ja kanta-Hämeen. Myös Suomusjärvellä Salossa on toimintaa, varsinkin kesäisin. Asiakkaina ovat niin yksityiset rakentajat ja remontoijat kuin myös yritykset. Aireltech:lla on useita yhteistyökumppaneita LVISK-alalta ja laitetoimittajia ovat mm. maan suurimmat tukkukaupat ja maahantuojat.

Sijaintikunta:Valkeakoski
Tuote:lämpöpumput
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Valkeakoskelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Valkeakosken Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus